torstai 15. tammikuuta 2015
Wrapit
Wrapit ovat yksi perheen suosikkiherkku - erityisesti tummat, täysjyväwrapit.
Wrapit
300 g kalkkunaleikettä suikaleina
ruukku jääsalaattia
1/2 kurkku suikaleina
1 keltainen paprika
1/2 ruukkua basilikaa silputtuna
noin 1 dl kevytmajoneesia
täysjyväwrappejä
rypsiöljyä
Sekoita ainekset kulhossa. Lämmitä wrapit pannulla rypsiöljyssä. Levitä seos lämpimien wrapien päälle, kääri levyt tiukaksi rullaksi ja leikkaa rullat sopiviksi annospaloiksi. Tarjoile yrttikastikkeen kera.
Yrittikastike
1 prk ranskankermaa
1/2 ruukkua basilikaa silputtuna
1/2 ruukkua ruohosipulia hienonnettuna
1 tl kuivattua tai tuoretta timjamia
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa, mustapippuria ja sokeria
Sekoita ainekset keskenään. Dippaile wraprullia kastikkeessa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti