torstai 15. tammikuuta 2015

Wrapit


Wrapit ovat yksi perheen suosikkiherkku - erityisesti tummat, täysjyväwrapit.

Wrapit

300 g kalkkunaleikettä suikaleina
ruukku jääsalaattia
1/2 kurkku suikaleina
1 keltainen paprika
1/2 ruukkua basilikaa silputtuna
noin 1 dl kevytmajoneesia

täysjyväwrappejä
rypsiöljyä

Sekoita ainekset kulhossa. Lämmitä wrapit pannulla rypsiöljyssä. Levitä seos lämpimien wrapien päälle, kääri levyt tiukaksi rullaksi ja leikkaa rullat sopiviksi annospaloiksi. Tarjoile yrttikastikkeen kera.


Yrittikastike

1 prk ranskankermaa
1/2 ruukkua basilikaa silputtuna
1/2 ruukkua ruohosipulia hienonnettuna
1 tl kuivattua tai tuoretta timjamia
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa, mustapippuria ja sokeria

Sekoita ainekset keskenään. Dippaile wraprullia kastikkeessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti