torstai 1. tammikuuta 2015
Perunaletut herkutteluvuoden alkuun
Uuden herkutteluvuoden aloitimme perinteisillä mätileivillä ja perunaletuilla, joihin sopi hyvin seuralaiseksi smetana, mäti, punasipuli ja ruohosipuli.
Perunaletut
500 g peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
2,5 dl paksua ruokakermaa
3 munaa
150 g mozzarellaraastetta
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 rkl vasikanfondia
voita paistamiseen
Tarjolle
muikun mätiä
punasipulia
smetanaaruohosipulia
Sulata peruna-sipuliseosta pannulla kevyesti. Sekoita muut aineet sekaisin ja lisää peruna-sipuliseos joukkoon. Paista pieniä lettuja voissa. Tarjoile smetanan, punasipulin, ruohosipulin ja mädin kera.
Ruokajuomana oli luonnollisesti shampanja.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti