torstai 1. tammikuuta 2015

Perunaletut herkutteluvuoden alkuun


Uuden herkutteluvuoden aloitimme perinteisillä mätileivillä ja perunaletuilla, joihin sopi hyvin seuralaiseksi smetana, mäti, punasipuli ja ruohosipuli.

Perunaletut

500 g peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
2,5 dl paksua ruokakermaa
3 munaa
150 g mozzarellaraastetta
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 rkl vasikanfondia

voita paistamiseen

Tarjolle
muikun mätiä
punasipulia
smetanaaruohosipulia

Sulata peruna-sipuliseosta pannulla kevyesti. Sekoita muut aineet sekaisin ja lisää peruna-sipuliseos joukkoon. Paista pieniä lettuja voissa. Tarjoile smetanan, punasipulin, ruohosipulin ja mädin kera.

 

Ruokajuomana oli luonnollisesti shampanja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti