maanantai 5. tammikuuta 2015

Herkulliset kerrosleivät


Herkulliset kerrosleivät olivat ruokaraadin mielestä verrattoman herkullisia, joten tänään tein kerrosleipiä parilla eri täytteellä.

Juusto-kalkkuna-salaatti-leipä

Paahda täysjyväpaahtoleipä
Voitele leipä kevyesti
Laita juustoa - esim. Oltermannia
Lisää päälle kalkkunaleikesiivu
Lisää lopuksi salaattia
Halkaise leipä kahtia viistosti ja aseta puoliskot päällekkäin. Kiinnitä puoliskot cocktailtikuilla ja lisää päälle rypäle.

Tomaatti-mozzarella-leipä

Paahda täysjyväpaahtoleipä
Laita ohut viipale mozzarellajuustoa
Sivele juuston päälle hieman pestoa
Lisää päälle tomaattiviipaleet
Halkaise leipä kahtia viistosti ja aseta puoliskot päällekkäin. Kiinnitä puoliskot cocktailtikuilla ja lisää päälle rypäle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti