sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Ihanaa äitienpäivää!


Erityisen ihanaa äitienpäivää kaikille maailman äideille!! Toivotan teille voimia ja valoa sekä ihania haleja!

Meillä ei äitienpäiväaamu sujunut ihan niinkuin Strömsössä :). Toinen teineistä sai rajun vatsataudin aamusta - liekö sama, joka riehui perjantaina toisella, joten siinä sitä mietittiin, pitääkö vieraille soitella ja toivotella onnittelut puhelimitse. Koska aurinko kuitenkin paistoi iloisesti, päätimme siirtää juhlat sisätiloista lasitetulle terassille ja ulkoterassille - ilmoitimme vain vieraille etukäteen, että varautuvat terassijuhliin; ja pidimme tietysti teinin visusti erossa vieraista ja tarjottavista, jotta pöpö ei pääse tarttumaan muihin.

Pientä kiirettä piti siis aamutuimaan, mutta ehdimme kuin ehdimmekin saada kaikki valmiiksi ennen vieraiden tuloa :)!

Alkujuomana oli tuhdit hedelmäsmoothiet kiiviviipaleen kera.


Buffetpöydässä oli tarjolla kahta erilaista lämmintä piirakkaa ja kolmenlaista salaattia sekä uunituoreita teeleipiä ja raejuustoskonsseja.


Jälkkäriksi oli suklaakakkua ja mansikka-raparperipiirakkaa, joista eilen yhden postauksen jo teinkin sekä suklaanameja ja kaurakeksejä.



Aurinko jaksoi onneksi paistaa koko päivän, ja terassilla tarkeni mainiosti ilman takkia. Ja iltapäivästä teinikin näytti jo hieman toipuvan, joten loppu hyvin kaikki hyvin :).


Ihanaa äitienpäivän jatkoa kaikille! Minä taidan puolestani karata poreisiin nautiskelemaan ja rentoutumaan :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti