keskiviikko 27. toukokuuta 2015
Tuorepastaa katkarapujen ja kesäkurpitsan kera
Tuorepasta katkarapujen ja kesäkurpitsan kanssa on mainio arki-illan herkkuruoka, jonka saa valmistettua sukkelasti.
Pastaa katkarapujen ja kesäkurpitsan kera
Täysjyvätuorepastaa
400 g pakastekatkarapuja
rypsiöljyä
1 kesäkurpitsa paloina
lehtipersiljaa
1 punainen chili kuutioituna
1 valkosipulin kynsi murskattuna
3 rkl maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
limeä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
maalaisleipää
oliiviöljyä
balsamicoa
Sulata katkaravut pannulla. Lisää öljy, kesäkurpitsapalat, valkosipuli ja chili. Kuumenna hetken ja lisää sitten juusto ja lehtipersilja. Keitä tuorepasta ja tarjoile tuoreen maalaisleivän kera. Dippaile leipää oliiviöljyssä ja balsamicossa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti