keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Tuorepastaa katkarapujen ja kesäkurpitsan kera


Tuorepasta katkarapujen ja kesäkurpitsan kanssa on mainio arki-illan herkkuruoka, jonka saa valmistettua sukkelasti.

Pastaa katkarapujen ja kesäkurpitsan kera

Täysjyvätuorepastaa

400 g pakastekatkarapuja
rypsiöljyä
1 kesäkurpitsa paloina
lehtipersiljaa
1 punainen chili kuutioituna
1 valkosipulin kynsi murskattuna
3 rkl maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
limeä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

maalaisleipää
oliiviöljyä
balsamicoa

Sulata katkaravut pannulla. Lisää öljy, kesäkurpitsapalat, valkosipuli ja chili. Kuumenna hetken ja lisää sitten juusto ja lehtipersilja. Keitä tuorepasta ja tarjoile tuoreen maalaisleivän kera. Dippaile leipää oliiviöljyssä ja balsamicossa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti