sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Yrttikastike naudan sisäfileen kera


Ihanaa, kun on sen verran lämmintä, että voi nautiskella hyvästä ruuasta terassilla. Tänään tein maukkaan yrttiseoksen leivitetyn naudan sisäfileen kera. Lisäksi tarjolla oli valkosipuli-chiliöljyssä marinoitua, keitettyä parsakaalia sekä uunissa paistettuja timjamiperunoita. Nyt sai jo uusia perunoita - tosin länsinaapurista.


Yrttikastike

1 punainen chili kuutioina
2 tl pieniä kapriksia
4 valkosipulin kynttä
nippu korianteria silputtuna
nippu lehtipersiljaa silputtuna
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Sekoita ainekset ja laita jääkaappiin hetkeksi. Tarjoile naudasisäfileen kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti