maanantai 18. toukokuuta 2015

Ruokaisa salaatti broilerin sisäfileiden ja parsan kera


Tämä ruoka on yksi ehdottomia suosikkejani iltaruuaksi - kesäisen kevyttä ja maukasta. Eli ruokaisa salaatti broilerin sisäfileiden ja grillatun parsan kera. Namm! Ja mitkä iloiset värit :).

Ruokaisa salaatti

1 ruukku villirucolaa
1 ruukku kartanosalaattia
1/2 hunajameloni kuutioina
1/2 verkkomeloni kuutioina
pala 12 kk Mancegoa kuutioina
Parman kinkkua
kotimaisia mansikoita - ihanaa niitä saa taas :)

Pilko salaatin ainekset sekaisin tarjoiluastiaan.


Tee broilerin sisäfileille marinadi. Marinadiin voi laittaa rypsiölyä, sweet chili -kastiketta, soijaa, balsamicoa, hunajaa, sitruunamehua, valkosipulia, suolaa ja mustapippuria. Paista fileitä uunissa noin 35 minuuttia.


Kuori parsat, mausta ne suolalla ja mustapippurilla ja ripottele oliiviöljyä pinnalle. Laita ne uuniin grillivastuksen alle noin 8 minuutiksi. Grillaa parsat viimeiseksi. Sitten kaikki tarjolle, ja herkkuateria on valmis :)!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti