maanantai 18. toukokuuta 2015
Ruokaisa salaatti broilerin sisäfileiden ja parsan kera
Tämä ruoka on yksi ehdottomia suosikkejani iltaruuaksi - kesäisen kevyttä ja maukasta. Eli ruokaisa salaatti broilerin sisäfileiden ja grillatun parsan kera. Namm! Ja mitkä iloiset värit :).
Ruokaisa salaatti
1 ruukku villirucolaa
1 ruukku kartanosalaattia
1/2 hunajameloni kuutioina
1/2 verkkomeloni kuutioina
pala 12 kk Mancegoa kuutioina
Parman kinkkua
kotimaisia mansikoita - ihanaa niitä saa taas :)
Pilko salaatin ainekset sekaisin tarjoiluastiaan.
Tee broilerin sisäfileille marinadi. Marinadiin voi laittaa rypsiölyä, sweet chili -kastiketta, soijaa, balsamicoa, hunajaa, sitruunamehua, valkosipulia, suolaa ja mustapippuria. Paista fileitä uunissa noin 35 minuuttia.
Kuori parsat, mausta ne suolalla ja mustapippurilla ja ripottele oliiviöljyä pinnalle. Laita ne uuniin grillivastuksen alle noin 8 minuutiksi. Grillaa parsat viimeiseksi. Sitten kaikki tarjolle, ja herkkuateria on valmis :)!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti