lauantai 23. toukokuuta 2015

Pinaattilohi, salaatti ja uusia perunoita


Tänään kokkailin kesäisen kevyttä ruokaa eli tarjolla oli pinaattilohta, hedelmäistä salaattia ja uusia perunoita. Maukas ateria :)! Kala on vaan niin hyvää, ja sitä on hauska kokeilla eri tavoin.

Pinaattilohi

500 g lohta
suolaa pinnalle


Pinaattitäyte


pakastepinaattia
rypsiöljyä
1 banaanisalottisipuli
lehtipersiljaa
basilikasilppua
3-4 rkl maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
suolaa
mustapippuria

Laita lohi vuokaan ja tee pintaan syviä viiltoja. Ripottele pinnalle hitusen suolaa. Sulata pinaatti pannulla öljyssä ja lisää joukkoon sipuli ja sitten muut aineet. Kaada seos lohen päälle ja painele viiltoihin. Paista 200-asteisessa uunissa 35 minuuttia.


Keitä sillä välin uudet perunat ja tee hedelmäinen salaatti.



Salaatti

2 eri salaattia, esim. Pehtoorin salaattia ja kartano-salaattia
1/2 hunajameloni kuutioina
rasia kotimaisia mansikoita
vihreitä rypäleitä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti