lauantai 2. toukokuuta 2015

Valkoista harmoniaa


Vapun iloisten ja värikkäiden koristeiden jälkeen oli kiva taas aloittaa ns. puhtaalta pöydältä ja valita ympärille asioita valkoisen eri sävyistä, sillä valkoinen värihän symboloi puhtautta. Tietysti oli ensin siivottava vappukoristeet pois alta. Aamukahvinkin nautiskelin valkeiden kookospallojen kera :).



Eilen saatu kukkakimppu piristi kummasti sateista päivää!




On se myönnettävä, että valkoinen harmonisoi ympärillä olevaa värimaailmaa ja sitoo eri värit luonnollisesti yhteen. Valkoisen eri sävyt ovat vaan niin yksinkertaisen kauniita. Vaikka kirkas valkoinen on puolestaan kuin tyhjä alusta, joka kaipaa ympärilleen ja täytteeksi muita värejä, kirkastaa se kauniisti ja yhtäaikaa sekä energisoi että rauhoittaa oloa mukavasti.



Jopa kahvinpapuja ostaessani valitsin valkoisen pussin. Tosin tämän huomasin vasta kotona, sillä ensisijaisena valintakriteerinä oli luonnollisesti laatu, puhdas 100 % arabica sekä kahvin aromit. Vaikka voihan olla, että kaunis pakkaus ja valkoinen väri vaikuttivat alitajunnassa ostopäätökseen :). Eikä valinta ollut huono, sillä espresso maistui mainiolta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti