perjantai 26. heinäkuuta 2013

Avokado-kanasalaatti


Avokado-kanasalaatti on kestosuosikkini ja maistuu kesät talvet.

Avokado-kanasalaatti
4 ohutta kanafilettä paistopussiin, jonne kanojen seuraksi lisätään
3 valkosipulin kynttä murskattuna
1/2 dl thaichilikastiketta
1/2 dl soijakastiketta
1/2 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria

1 ruukku Kartano- tai frisee-salaattia
50 g suolattuja, paahdettuja Cashew-pähkinöitä rouhittuna
1 punainen chili pienenen pieninä palasina
1/2 ruukkua korianteria pilkottuna. Lehtipersiljakin käy mainiosti korvikkeena.
1/2 avokadoa kuutioituna
1 rkl vaaleaa balsamicoa
3 rkl oliiviöljyä
1 tl sokeria
1,5 avokadoa lohkoina

Kun kanat paistuvat marinadissa 40 minuuttia noin 200-asteisessa uunissa, valmista salaatti. Laita frisee- ja/tai kartanosalaattia tarjoiluastiaan pohjalle. Lisää salaatin päälle chili-pähkinä-avokado-korianteriseos. Lisää sitten avokadolohkot ja lopuksi paistetut kanafileviipaleet. Laita tarjoille maalaisleipää, jota on kiva dippailla oliiviöljyyn ja balsamicoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti