torstai 11. heinäkuuta 2013

Korianterikana


Korianteri sopii hyvin kanaruokiin. Tällä kertaa sen makua täydensivät chilikastike ja ranskankerma. Helppo ja maukas kokonaisuus.

Korianterikana

4 kanafilettä
suolaa ja mustapippuria
1/2 ruukku korianteria
200 g ranskankermaa
0,75 dl sweet chilikastiketta
kesäsipulirenkaita ja korianteria koristeeksi


Mausta kanafileet ja paista pannulla kevyesti, että saavat kivan värin pintaan. Laita ne sitten uunivuokaan ja koristele korianterilla. Sekoita ranskankerma ja chilikastike ja kaada kanafileiden päälle. Laita 200-asteiseen uuniin 35 minuutiksi. Lisää lopuksi sipulirenkaat ja korianterin lehtiä koristeeksi. Lisukkeeksi tein taboullehia ja hedelmäisen salaatin, jossa väriä toivat muun muassa tummat rypäleet, makeat nektariinit sekä tuoreet aprikoosit.


Ruokajuomana oli tällä kertaa chileläistä kuplivaa.


Sitten vaan herkuttelemaan : )!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti