lauantai 13. heinäkuuta 2013
Kampelaa kermakastikkeessa
Kala ja uudet perunat maistuvat aina. Tänään kokeilin paistettua kampelaa kermakastikkeessa.
Kampelaa kermakastikkeessa
400 g kampelafileitä
voita paistamiseen
rasia kirsikkatomaatteja puolitettuina
kesäsipuli renkaina
1 prk ruokakermaa (esim. Valion Kolme juustoa)
ripaus suolaa
12 uutta, pientä perunaa
Keitä perunat ja paista kampelat samaan aikaan. Eli ensin ripaus suolaa kampelafileille ja paista ne sitten voissa pannulla. Lisää tomaatit, sipulit ja ruokakerma pannulle. Anna kypsyä muutama minuutti. Sitten vaan herkuttelemaan uusilla perunoilla ja kalalla hedelmäisen salaatin kera : ).
Helppoa ja niin hyvää!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti