lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kampelaa kermakastikkeessa


Kala ja uudet perunat maistuvat aina. Tänään kokeilin paistettua kampelaa kermakastikkeessa.

Kampelaa kermakastikkeessa

400 g kampelafileitä
voita paistamiseen
rasia kirsikkatomaatteja puolitettuina
kesäsipuli renkaina
1 prk ruokakermaa (esim. Valion Kolme juustoa)
ripaus suolaa
12 uutta, pientä perunaa


Keitä perunat ja paista kampelat samaan aikaan. Eli ensin ripaus suolaa kampelafileille ja paista ne sitten voissa pannulla. Lisää tomaatit, sipulit ja ruokakerma pannulle. Anna kypsyä muutama minuutti. Sitten vaan herkuttelemaan uusilla perunoilla ja kalalla hedelmäisen salaatin kera : ).


Helppoa ja niin hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti