tiistai 23. heinäkuuta 2013

Foliokanaa


Kanaa foliossa persilja-pekonilisukkeella on mainio herkku, joka helppo ja nopea valmistaa.

Foliokanaa persilja-pekonilisukkeella

1 valkosipulinkynsi
ruukku organoa
2 rkl sulatettua voita
1 tl raastettua sitruunankuorta
merisuolaa ja mustapippuria myllystä
4 kananrintafileetä
500 g herkkusieniä
80 ml kuivaa valkoviiniä
1 ruukku lehtipersiljaa
8 viipaletta pekonia
4 rkl ranskankermaa

Sekoita kulhossa hienonnettu valkosipuli, orgenao, voi, sitruunankuori, suola ja pippuri. Marinoi kanafileitä seoksessa noin 15 minuuttia. Taita foliosta taskut jokaiselle fileelle ja laita sieniä päälle. Kaada fileiden ja sienien päälle valkoviini. Kypsennä fileitä 200-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Paahda pekoniviipaleet ja sekä paista persilja öljyssä. Nosta nokare ranskankermaa valmiiden kanafileiden päälle ja ripottele pekoni-persiljasilppua lopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti