keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Lammaslihapullat


Lihapullat maistuvat aina. Tällä kertaa käytin lampaan jauhettua lihaa.

Lammaslihapullat

500 g lampaan jauhettua lihaa
1 munakoiso
3 rkl korppujauhoja
3 rkl parmesan-raastetta
2 rkl tuoretta oreganoa
2 rkl lehtipersiljaa silputtuna
2-3 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria öljystä

Pese munakoiso ja pistele siihen haarukalla reikiä. Paista munakoisoa 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Puolita ja koverra sisus tehosekoittimeen ja lisää se sitten lihapullataikinaan.



Tee taikinasta pieniä lihapullia ja paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti