Ihanaa, kun keväällä on niin hyvin parsaa tarjolla. Tätä olenkin hyödyntänyt hienosti ja tehnyt erilaisia variaatioita. Nyt tein parsasalaattia, jonka kruunasi pehmeä vuohenjuusto ja cantaloupe.
Parsasalaatti
nippu parsaa
2 rkl oliiviöljyä
nippu rucolaa ja jää salaattia
1/2 cantaloupe kuutioina
150 g pehmeää vuohenjuustoa
pinjan siemeniä paahdettuna
suolaa ja mustapippuria myllystä
Kuori parsatangot ja ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Grillaa parsatankoja noin viisi minuuttia. Sekoita sillä välin muut ainekset salaattikulhoon. Ja tee kastike.
Kastike
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
2 tl Dijon-hunajasinappia
1 rkl juoksevaa hunajaa
Todella herkullinen salaatti, jota varmasti teen toistekin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti