perjantai 24. huhtikuuta 2015

Parsasalaatti vuohenjuuston ja cantaloupen kera


Ihanaa, kun keväällä on niin hyvin parsaa tarjolla. Tätä olenkin hyödyntänyt hienosti ja tehnyt erilaisia variaatioita. Nyt tein parsasalaattia, jonka kruunasi pehmeä vuohenjuusto ja cantaloupe.


Parsasalaatti

nippu parsaa
2 rkl oliiviöljyä
nippu rucolaa ja jää salaattia
1/2 cantaloupe kuutioina
150 g pehmeää vuohenjuustoa
pinjan siemeniä paahdettuna
suolaa ja mustapippuria myllystä

Kuori parsatangot ja ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Grillaa parsatankoja noin viisi minuuttia. Sekoita sillä välin muut ainekset salaattikulhoon. Ja tee kastike.


Kastike

3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
2 tl Dijon-hunajasinappia
1 rkl juoksevaa hunajaa

Todella herkullinen salaatti, jota varmasti teen toistekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti