lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäismunia bruchettan kera


Pääsiäisenä nautiskellaan kanamunista erilaisten täytteiden kera ja ateriaa täydentävät bruchetat sekä pienet mätileipäset. 

Kananmunat

8 munaa keitteyinä (10 min.) ja puolitettuina

Täyte 1

smetanaa
pekonia
tummia rypäleitä
ruohosipulia 
ripaus suolaa ja mustapippuria


Täyte 2

smetanaa
muikun mätiä
punasipulia
ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria


Bruchetat

Maalaisleipäviipaleita esim. Halonhakkaaja-leivästä
3-4 tomaattia silputtuna
basilikaa
ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria

Paistetaan 220-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.


Ruiskeksit

Kantolan ruiskeksejä
smetanaa
muikun mätiä
punasipulisilppua
ruohosipulia



 Maukas pääsiäisen iltapala :)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti