Pääsiäisenä nautiskellaan kanamunista erilaisten täytteiden kera ja ateriaa täydentävät bruchetat sekä pienet mätileipäset.
Kananmunat
8 munaa keitteyinä (10 min.) ja puolitettuina
Täyte 1
smetanaa
pekonia
tummia rypäleitä
ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria
Täyte 2
smetanaa
muikun mätiä
punasipulia
ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria
Bruchetat
Maalaisleipäviipaleita esim. Halonhakkaaja-leivästä
3-4 tomaattia silputtuna
basilikaa
ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria
Paistetaan 220-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
Ruiskeksit
Kantolan ruiskeksejä
smetanaa
muikun mätiä
punasipulisilppua
ruohosipulia
Maukas pääsiäisen iltapala :)!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti