torstai 23. huhtikuuta 2015

Peruna-tomaattipaistos


 Peruna-tomaattipaistos sopii monien eri ruokien seuralaiseksi.


Peruna-tomaattipaistos

oliiviöljyä
500 g perunaa viipaleina
tuoretta oreganoa
tuoretta basilikaa silputtuna
1 punasipuli suikaleina
1 rasia kirsikkatomaatteja
3 rkl valkoviiniä
suolaa ja mustapippuria myllystä

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Kaada oliiviöljyä uunivuoan pohjalle ja lisää perunaviipaleita kerros. Ripottele pinnalle oreganoa, basilikaa, suolaa ja pippuria. Lisää sitten punasipulia ja tomaatteja sekä pieni loraus oliiviöljyä. Tee sitten toinen samanlainen kerros ja kaada lopuksi valkoviini vuokaan. Peitä vuoka foliolla ja paista 45 minuuttia. Ota folio pois ja jatka paistamista vielä 20 minuuttia. Tarjoile välittömästi - vaikkapa lammaslihapullien kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti