perjantai 20. tammikuuta 2017

Kasvis-halloumipihvit


Kasvis-halloumipihvien resepti löytyi Pirkasta, mutta sitä piti kyllä tuunailla jonkin verran. Tässä siis oma versioni.

Kasvis-halloumipihvit, noin 20 kpl

2 (noin 300 g) isoa porkkanaa raastettuna (karkeaa raastetta)
200 g parsakaalia raastettuna
200 g halloumia raastettuna
1 rkl mintun lehtiä silputtuna
3 rkl basilikan lehtiä silputtuna
4 munaa
1/4 tl mustapippuria

suolatonta voita paistamiseen

1 prk ranskankermaa tarjolle valmiiden kasvispihvien kera

Pese, kuori ja raasta porkkanat. Raasta parsakaali ja halloumi. Sekoita raasteet ja lisää joukkoon muut aineet. Paista lettupannulla pieniä kasvispihvejä muutama minuutti molemmilta puolin. Tarjoa ranskankerman kera. Lisukkeeksi tein hedelmälautasen - vesimelonia, päärynää ja omenaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti