keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Lohi-pinaattivohvelit


Lohi-pinaattivohveleita teen aina, kun lohta jää yli edelliseltä aterialta. Hyvää ruokaa kun ei poiskaan viitsi turhaan heittää.


Lohi-pinaattivohvelit

3 munaa
4 dl rasvatonta maitoa
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
50 g suolatonta voita sulatettuna
1/2 tl suolaa
1 pss pakastepinaattia sulatettuna
noin 150 g loimulohta tai lämminsavulohta

1 prk creme fraichea tarjolle

Vatkaa maito ja munat. Lisää joukkoon jauhot ja sekoita hyvin. Lisää sitten voi ja suola. Anna turvota 30 minuuttia huoneen lämmössä. Lisää sitten joukkoon lohi ja pinaatti. Paista vohvelit vohvelipannussa. Tarjoile lämpiminä creme fraichen ja tomaatin kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti