Nämä ihanan värikkäät pikkumunakkaat sopivat niin aamupalalle kuin iltapalallekin.
10 munaa
parsakaalia keitettynä
punainen paprika
pinaatin lehtiä
tomaatti
parmesan raastetta
pieni punasipuli
herkkusieniä
kovaa cheddaria raasteena
suolaa
mustapippuria
öljyä voiteluun
Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Pilko ainekset ja kiehauta parsaa 3-4 minuuttia. Paista pinaatin lehtiä hetki pannulla. Voitele vuoka. Vatkaa munat. Asettele aineksia vuokiin, mausta ja kaada munaseosta vuokiin. Paista 20 minuuttia.
Tässä seosehdotuksia:
- parsaa + punaista paprikaa
- tomaattia + parmesania
- pinaattia + tomaattia
- paprikaa + sipulia
- pinaattia + sieniä
- parsaa + cheddaria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti