maanantai 2. tammikuuta 2017

Marinoidut katkaravut riisin ja parsakaalin kera



Tänään aloitin BBG2:n viimeisen treeniviikon #bbg2round1week24 eli vuorossa oli tiukkaakin tiukempi jalkatreeni. No siitäkin selvittiin 😅, mutta sitten olikin aika tankata lisäenergiaa.


Nopea ateria syntyi vaivattomasti marinoiduista katkaravuista, parsakaalista ja basmatiriisistä.

Marinoidut katkaravut

300 g katkarapuja
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 tl raastettua inkivääriä
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl soijakastiketta
1 rkl sweet chili -kastiketta
ripaus chilihiutaleita
ripaus mustapippuria

Sekoita ainekset ja anna katkarapujen marinoitua 15 minuuttia. Paista ne sitten pannulla.


Huuhtele ja pilko parsakaali. Keitä runsaassa vedessä 5 minuuttia. Keitä basmatiriisi ohjeen mukaan.

Lisää katkarapukastiketta riisin ja parsakaalin päälle. Ja sitten vaan nautiskelemaan.


Jälkkäriksi tein tummasta ciabatasta köyhiä ritareita, joita nautiskelin mansikkahillon kera - nam!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti