Mitä tehdä ylijäämäbulgurille? No sen voi laittaa vaikkapa pannariin. Ruokaraatini ehkä odotti normipannaria, mutta ruokahävikkiä välttääkseni yritän aina käyttää hyödyksi edellisiltä aterioilta jäävät ainekset parhaani mukaan. 💛 Tästä tuli todella herkullista. Uskallan väittää, että tämä on parempaa kuin normipannari. Ja ruokaraatini suorastaan ylisti tätä, vaikka olikin aluksi ennakkoluuloinen 😀.
Bulgurpannari
2 kananmunaa
0,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
2,5 dl keitettyä bulguria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vanilijasokeria
5 dl rasvatonta maitoa
3 dl kauramaitoa
100 g voita sulatettuna
mansikkahilloa
Kuumenna uuni 220 asteeseen. Sekoita ainekset ja kaada uunipellille. Paista kullanruskeaksi noin 40 minuuttia. Sitten vaan herkuttelemaan hillon kera. Yummy 😋.
Tätä tehdään varmasti toistekin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti