torstai 9. tammikuuta 2020

Bulgurpannari


Mitä tehdä ylijäämäbulgurille? No sen voi laittaa vaikkapa pannariin. Ruokaraatini ehkä odotti normipannaria, mutta ruokahävikkiä välttääkseni yritän aina käyttää hyödyksi edellisiltä aterioilta jäävät ainekset parhaani mukaan.  💛 Tästä tuli todella herkullista. Uskallan väittää, että tämä on parempaa kuin normipannari. Ja ruokaraatini suorastaan ylisti tätä, vaikka olikin aluksi ennakkoluuloinen 😀.

Bulgurpannari

2 kananmunaa
0,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
2,5 dl keitettyä bulguria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vanilijasokeria
5 dl rasvatonta maitoa
3 dl kauramaitoa
100 g voita sulatettuna


mansikkahilloa

Kuumenna uuni 220 asteeseen. Sekoita ainekset ja kaada uunipellille. Paista kullanruskeaksi noin 40 minuuttia. Sitten vaan herkuttelemaan hillon kera. Yummy 😋.







Tätä tehdään varmasti toistekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti