keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Täytetyt kesäkurpitsapuolikkaat


Ruuanlaittoon ei arkena oikein tahdo löytyä aikaa, ja eineksiä en oikein halua syödä enkä ostaa. Kotitekoinen ruoka kun maistuu vaan yksinkertaisesti niin paljon paremmalta. Kesäkurpitsapuolikkaat kuuluvat siihen kotona tehtyä pikaruokaa -kategoriaan, joita meillä harrastetaan arki-iltoina. 

Kesäkurpitsapuolikkaat

2 kesäkurpitsaa halkaistuina ja koverrettuna veneiksi
ciabattaviipaleita kuutioituina
3-4 valkosipulin kynttä murskattuna
kourallinen basilikaa silputtuna
1 mozzarellapallo kuutioina
kirsikka- tai pisaratomaatteja
MCT-öljyä
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset ja täytä kesäkurpitsaveneet. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile salaatin kera.



Salaatissa käytin tällä kertaa jääsalaattia, persimonia, hunjamelonia ja rypäleitä. Ei siis kastikkeita sotkemaan raikasta ja hedelmäistä salaattia 😋. Yummy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti