tiistai 7. tammikuuta 2020

Paahdettuja kasviksia ja lohta


Nyt tein uunissa paahdettuja kasviksia ja uunissa paistettua lohta. Yritin noudattaa kasvisten osalta väri-intensiteettiperiaatetta eli mitä värikkäämpi annos, sen terveellisempää se on. En tiedä pitääkö paikkaansa, mutta hyvää tästä ainakin tuli. 😋


Paahdetut kasvikset

1 kesäkurpitsa
4 lehtikaalin lehteä
1 keltainen paprika
1 punainen suippopaprika
1 parsakaali
rasia Dunne-tomaatteja
rasia pehmeää vuohenjuustoa
pinjansiemeniä
chili explosion -mausteseosta
mustapippuria
suolaa
hunajaa
oliiviöljyä
MCT-öljyä
basilikan lehtiä

Laita ison vuoan pohjalle öljyä. Pese ja pilko kasvikset. Keitä pilkottua parsakaalia noin 5 minuuttia ja lisää se muiden kasvisten joukkoon. Mausta ja lisää lopuksi vuohenjuusto. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.


Laitoin lohen viisi minuuttia ennen kasviksia uuniin, joten kaikki valmistuivat yhtäaikaa. Lohen maustoin vain suolalla ja sitruunapippurilla.




Jälkkäriksi riitti hyvä kahvi ja vaniljajäätelö. Yummy! 💛


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti