sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Kierros Vanhassa Porvoossa ja löytö kotiin


Kävin tänään pikavisiitillä Porvoossa tervehtimässä vanhempiani ja samalla tein pienen kierroksen aurinkoisessa vanhassa Porvoossa. Oli ihana kierrellä, kun aurinko paistoi ja pakkasta oli vain pari astetta, eikä tuullutkaan juuri lainkaan. Ja olihan minulla myös takaa-ajatuksia kierrokselleni 💛.





Vanille Home -liikkeessä on ihan pakko piipahtaa joka kerta. Tällä kertaa kokeilin ihanaa Peuran luonnonvalkoista mekkoa, jota jäin vielä hitusen pohtimaan. Ehkä nappaan sen ensi kerralla matkaan 💛.  Olen luvannut itselleni, etten osta enää heräteostoksia tai mitään turhaa. Jos mekko tuntuu omalta vielä yhden yön nukuttuani, tai kun seuraavan kerran sitä kokeilen, niin sitten se varmaan on ostoksen väärti. Toisaalta saattaa tietysti olla, ettei mekkoja ole enää siellä, kun seuraavan kerran piipahdan liikkeessä. No nähtäväksi jää 😅.





Tätäkin ihanuutta hypistelin, mutta maltoin jälleen mieleni. Seuraavasta puodista en sitten päässytkään pois tyhjin käsin.

Olin jo ennen joulua käynyt ihanassa Åtta-sisustuspuodissa ihastelemassa valko-harmaaraidallista pöytäliinakangasta ruokapöytään. Tai itse asiassa se ei ole kangasta, vaan hyvin kankaanoloista, kuitenkin pesukoneen kestävää ja silitettävää vahakangasta. Nyt pyhinä kun on tullut kokkailtua paljon ja syötyä kotona, tuntuu, etteivät kankaiset pöytäliinat ehdi olla kuin päivän pöydässä, kun siihen on joku jo tiputtanut ruokaa ja se pitää pestä. Vahakangas on meidän huushollissa ekoteko 😂. Siispä 2,5 metriä kangasta matkaan.


Åtta-puodissa on paljon katseltavaa ja vaikka mitä mukavaa - lähes aina sieltä tarttuu matkaan jotakin kivaa kotiin. Ylläolevassa kuvassa on kauniita kuppeja, joita löytyy kotoa jo muutama. Nyt maltoin kuitenkin mieleni ja otin vain pöytäliinan, vaikka liikkeessä oli tarjous, että kaikesta normaalihintaisesta saa 25 prosentin alennuksen. Visiitin arvoinen putiikki!

Sitten hurautin kotiin ja uutta liinaa asettelemaan. Liina on nyt paikallaan ja sievältähän se näyttää. Kotona on niin paljon vaalean ja harmaan sävyjä, joten ostos osui oikeaan.


Jouluna pöytäliinat ovat olleet joko valko-kultaisia tai valko-hopeisia, mutta tämä uusi pöytäliina on selkeästi astetta arkisempi valko-harmaa-raidallinen. Se on kauniin neutraali, ja väriyhdistelmää on helppo yhdistää erilaisiin astioihin. Se tuo myös mukavasti valoa. Kotiraatikin piti onneksi valinnastani. 💜




 Ja nyt on liinan tarina ikuistettu blogiinkin 😊.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti