sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Perunalohkot ja Wiener Schnitzel hedelmäisen vuohenjuustosalaatin kera


Eilisen illan pizzapettymyksen jälkeen oli kiva kokkailla kotona ja todeta aterian jälkeen, ettei kotikokki pettänyt tänäänkään :). Loihdin perinteisen ruuan, joka maittoi kaikille. Tein Wiener Schnitzeleitä uuniperunalohkojen kera sekä hedelmäistä vuohenjuustosalaattia J.P. Chenetin Ice Editionin tahdittamana.



Uuniperunalohkot

8 isoa perunaa
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä

iso punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl sokeria
1 rkl vaaleaa balsamicoa
1/2 tl suolaa


Pese perunat. Jätä kuoret. Lohko perunat ja asettele uunipellille. Ripottele suolaa, mustapippuria ja loraus oliiviöljyä päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia. Pilko punasipuli suikaleiksi ja murskaa valkosipuli. Sekoita joukkoon muut ainekset ja anna marinoitua, kunnes perunat ovat kypsät.  Lisää sitten valmiit perunat joukkoon.

Hedelmänen vuohenjuustosalaatti

ruukku jääsalaattia
puolikas verkkomeloni
vihreitä rypäleitä
iso luumu
pehmeää vuohenjuustoa
cashew-pähkinöitä - paahda pannulla


Wiener Schnitzel

Ohje löytyy täältä.



Hyvä kokonaisuus, jonka kruunasi tuplaespresso ja suklaapalojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti