Eilisen illan pizzapettymyksen jälkeen oli kiva kokkailla kotona ja todeta aterian jälkeen, ettei kotikokki pettänyt tänäänkään :). Loihdin perinteisen ruuan, joka maittoi kaikille. Tein Wiener Schnitzeleitä uuniperunalohkojen kera sekä hedelmäistä vuohenjuustosalaattia J.P. Chenetin Ice Editionin tahdittamana.
Uuniperunalohkot
8 isoa perunaa
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
iso punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl sokeria
1 rkl vaaleaa balsamicoa
1/2 tl suolaa
Pese perunat. Jätä kuoret. Lohko perunat ja asettele uunipellille. Ripottele suolaa, mustapippuria ja loraus oliiviöljyä päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia. Pilko punasipuli suikaleiksi ja murskaa valkosipuli. Sekoita joukkoon muut ainekset ja anna marinoitua, kunnes perunat ovat kypsät. Lisää sitten valmiit perunat joukkoon.
Hedelmänen vuohenjuustosalaatti
ruukku jääsalaattia
puolikas verkkomeloni
vihreitä rypäleitä
iso luumu
pehmeää vuohenjuustoa
cashew-pähkinöitä - paahda pannulla
Wiener Schnitzel
Ohje löytyy täältä.
Hyvä kokonaisuus, jonka kruunasi tuplaespresso ja suklaapalojen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti