keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Ruispastaa ja soijarouhetta tomaattikastikkeessa


Iso pussi tummaa soijarouhetta odottaa käyttäjäänsä. Tällä kertaa sekoitan sitä luomutomaattikastikkeeseen ja tarjoan sen tumman ruispastan kera. Täysjyväpasta on jo arkinen juttu, mutta ruispastaa en ole vielä kokeillut. Veikeän näköisiä tikkuja :).


Meneeköhän tämä ruokaraatini seulan läpi? No, terveellinen ruoka tämä ainakin on. Saa nähdä, kuinka pitkään voin käyttää tuota fraasia verukkeena :).


Soijarouhe-tomaattikastike

2,5 dl vettä
2,5 dl tummaa soijarouhetta
1 prk luomutomaattikastiketta
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Keitä vesi ja sekoita joukkoon soijarouhe. Kuumenna. Lisää purkki tomaattikastiketta ja mausta. Keitä pasta ohjeen mukaan. Tarjoa pestokastikkeen, tomaatin ja mozzarellan kera.  Not bad.


Hyvin upposi, vaikka hieman uusia makuja olikin. Pastakin oli ok, vaikka sen "tekstuuri" ei kuulemma oikealta tuntunutkaan. Soijarouhe tomaattikastikkeessa toimi myös. Eihän se ihan jauhelihalta tuntunut, vaikka siltä näyttikin.

Nyt vaan pitäisi keksiä, mihin kaikkeen muuhun tuota soijarouhetta käyttäisin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti