perjantai 16. lokakuuta 2015

Voiko flunssasta nauttia...


Ihanan pehmeä smoothie, syyskuun muhkean paksu Vogue ja lämmin torkkupeitto eli näillä eväillä yritän selättää juuri ilkeään aikaan iskeneen flunssan. Jälleen se iski ihan väärään aikaan. Olisi niin kiva touhuta kaikkea, mutta nyt on vaan pakko lepäillä. Taisin antaa mielessäni itselle luvan lepäillä vähän aikaa, ja silloin tauti iski heti päälle. Sain treenattua Kayla Itsinesin circuit-treenin kerran läpi eli 17 viikkoa hyvää treeniä putkeen. Aloitin viikko sitten maanantaina saman ohjelman uudestaan ja ehdin tehdä neljä treeniä, kunnes tuli tämä stoppi. No, ei voi mitään. Täytyy yrittää ajatella positiivisesti, että ehkä tämä tauko treeneistä tekee hyvää. Kirjoitin keittiön seinällekin muistutuksen, että turha tässä alkaa murjottamaan; tulee pian kurjempi olo.


Nyt vaan yritän rentoutua, lueskella lehtiä, katsella Netflixistä leffoja ja Mr. Selfridgen toisen kauden jaksoja, herkutella ja nauttia joutenolosta. Ostin myös syyskuun paksun Voguen ja pari muuta opusta, josko niiden parissa kuluisi muutama tunti. Ainakin ihania vinkkejä syksyn kylmeneviin ilmoihin lehdistä löytyi :). Allaolevassa kuvassa ihastuttava Fendin pörröinen takki ja söpöt nilkkurit. Täytyy vinkata joulupukille näistä ideoista.


Apua, ei tästä tule mitään... Suorastaan inhoan löhöilyä, jota on nyt takana puolikas päivä. Niin tekisi mieli treenailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti